Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 2 » Урок-бенефіс на тему: "Вибіркові характеристики: розмах вибірки, мода, медіана, середнє значення"
22:30
Урок-бенефіс на тему: "Вибіркові характеристики: розмах вибірки, мода, медіана, середнє значення"

Урок-бенефіс на тему: "Вибіркові характеристики: розмах вибірки, мода, медіана, середнє значення" (Алгебра 11 клас)

Вчитель: Суровець Н. М.

     Основна мета уроку сформувати в учнів уявлення про предмет вивчення математичної статистики. Працювати  над усвідомленим розумінням змісту понять: вибіркова сукупність або вибірка; статистичний ряд; частота вибірки, відносна частота вибірки; центральні тенденції вибірки (мода, медіана, середнє значення),  полігон частот та гістограма. Розв'язувати задачі, що передбачають подання статистичних даних у вигляді таблиць та графіків та знаходити центральні тенденції вибірки; виховувати працьовитість, акуратність та уважність  при оформленні письмових завдань, активність, інтерес до математики; розвивати пам'ять, увагу, логічне мислення, розумову діяльність, уміння учнів робити порівняльний аналіз та систематизувати матеріал, спонукати до пізнавальної діяльності.

     Учні демонстрували свої наперед здобуті знання з даної теми у вигляді невеликих проектних робіт, також використовувались колективна та парна форми робіт. 

Переглядів: 304 | Додав: Нат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar