Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 2 » Тиждень початкової школи!!!!
22:15
Тиждень початкової школи!!!!

Тиждень початкової школи!!!!

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання.

Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення тижня початкової школи.

У цьому навчальному році він проходив з 16 жовтня по 19 жовтня.

У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1 – 4 класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом ,як для дітей, так і для дорослих.

На ВВК діти познайомилися з планом роботи тижня початкової школи.

Протягом тижня кожен учитель доцільно і важливо показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ним радіє успіху кожного. Для виявлення інтересу дітей учителі 1 – 4 класів шукали і знаходили відповідні заходи і форми, завдяки яким не лише привертали увагу школярів до них, але й викликали у дітей здивування.

Діти із задоволенням провели цей тиждень.

У вівторок 16 жовтня розпочався тиждень початкових класів ВКК, на якому учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід та активну участь у всіх запланованих заходах. Цього дня було організовано виставку малюнків «Улюблений казковий герої».

У середу 17 жовтня Поляна О.М., класний керівник 2 класу, підготувала інтегрований урок - казку, під час якого учні залюбки пригадали казку «Рукавичка», збагатили свій читацький досвід та творчу уяву. Школярі із задоволенням відповідали на запитання, розгадували ребуси і кросворди.

Вчитель 3 класу Цваник Ю.Я провів захід, який яскраво відобразив спортивний настрій та фізичну підготовленість учнів, спритність, швидкість та вправність у виконанні поставлених завдань: організовано веселі розваги на свіжому повітрі, спортивні змагання «Сильні, сміливі, спритні». У змаганнях «Сильні, сміливі, спритні» діти змагалися в спритності, силі та швидкості в естафетах, а перемогла – дружба. Рухливі ігри на свіжому повітрі принесли величезне задоволення наймолодшим школярам.

У четвер, 18 жовтня, класний керівник 4 класу Мартинишин О.І провела майстер –клас з виготовлення аплікації з осіннього листя, де діти проявили художнє уявлення, творчу фантазію, високий естетичний смак.

Та найбільше чекали школярі ярмарок домашньої випічки «Смакота!» , яку допомогли організувати і провести батьки наших учнів..

Святом «Осіння казка», яке підготувала та провела учитель 1 класу Перегінець А.В. з учнями 1 – 4 класів, закінчився Тиждень початкової школи.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які розвивають творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела.

Переглядів: 170 | Додав: Нат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar