Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 29 » Декада до Дня Захисника України
13:15
Декада до Дня Захисника України

Свято Покрови Пресвятої Богородиці – одне із найшанованіших українським народом християнських свят. Глибоко символічним є і те, що на цей день припадає ще одна яскрава сторінка нашої легендарної історії – 75 річниця від дня заснування Української Повстанської Армії та Дня захисника України.

Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, – запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, а з недавніх пір – захисники України, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором.

Справжні герої – серед нас! І ніхто окрім нас не захистить свою землю, свою державу, свої святині, свою родину! Всі ми: від солдата до селянина, від дипломата до вчителя, від лікаря до робітника – стоїмо на захисті України, невтомною щоденною працею втілюючи в життя мрію багатьох поколінь про сильну, незалежну, заможну державу. У цей нелегкий для України час усіх нас об’єднує єдина мета – відновлення миру в країні та розвиток нашої держави у європейській спільноті.

Дорогі ветерани УПА, українські військовослужбовці, вітаю Вас зі святом! Огортаю теплом кожну родину Кам’янеччини, чиї рідні на захисті держави, кожного, хто загоює душевні і тілесні рани війни. Висловлюю слова вдячності всім учасникам національно-визвольної боротьби, учасникам АТО, родинам новітніх героїв.

Схиляю голову перед твердою волею та героїзмом наших Героїв, вклоняюся Святому Покрову Божої Матері, щоб запалилося повстанською мудрістю сьогоднішнє молоде покоління до подвигів та праці заради майбутнього Української незалежної держави.

Слава Україні!
Героям слава!

Виготовлення учнями 6-го  на уроці трудового навчання вітальних листівок для учасників АТО.

Спортивні змагання з міні-футболу між учнями 8-11 класи

Малюнки на асфальті "Тут жтвемо я і ти"

Урок памяті до 75-ї річниці створення УПА "Зродились ми великої години"

Переглядів: 237 | Додав: Нат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar